II. Cheerstars Hungarian National & International Open

Május 19-én, szombaton, Gyöngyösön került megrendezésre az idei szezon cheerleading Magyar Bajnoksága, a Cheerstars Hungarian National & International Open Cheerleading Championship.
A megmérettetésen tizenkilenc klub több száz sportolója vett részt, hogy elnyerje a magyar bajnoki címet. A dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület öt kategóriában képviseltette magát a magyar cheersport legnagyobb viadalán. A spártaiak remek gyakorlatokat mutattak be, melynek köszönhetően mindannyian éremmel térhettek haza. Az eredmény: két magyar bajnoki cím, két ezüstérem és egy bronzérem, valamint a legmagasabb pontszámot elérő groupstunt gyakorlatnak járó különdíj.

Eredményeink divíziónként:

Mini Individual: Tarr Jázmin III. hely
Utánpótlás csapatunk tehetséges sportolója hibátlan gyakorlattal szerepelt a Mini korosztály Egyéni kategóriájában. A népes mezőnyben meg kellett küzdeni az éremért: teljesítményével négy sportolót is maga mögé utasított, ezzel dobogóra állhatott, bronzérmet szerzett.

Senior Partnerstunt: Gyimesi Klaudia – Kiss Balázs II. hely
A felnőtt párosok versenye igen erős mezőnynek bizonyult, ám rutinos versenyzőink, Klaudia és Balázs ezúttal is remekül szerepeltek: a kategóriában két párost megelőzve a dobogó második fokára állhattak fel, ezüstérmet nyertek a bajnokságon.

Senior Pom Double: Szaniszló Alexanda – Szaniszló Bianka II. hely
A performance cheer kategóriában a Szaniszló testvérek képviselték egyesületünket: a lányok gyönyörű gyakorlatot mutattak be, mellyel ők is ezüstérmet szereztek.

Senior Allgirl Groupstunt Level 5: Spartan Wildkatz I. hely és különdíj – Magyar bajnok
Az egyik legizgalmasabb, legnépesebb mezőny volt a Senior Allgirl Groupok divíziója. A Spartan Wildkatz nevű formációnk ismét hibátlan gyakorlatot mutatott be, öt csapatot megelőzve szerezték meg az aranyérmet. A lányok ezen felül különdíjat is nyertek: a bajnokságon legmagasabb pontszámot elérő groupstunt gyakorlatnak járó címet nyerték el.

Senior Coed Cheer Team Level 5: Spartan Warriors: I. hely – Magyar bajnok
Az Európa-bajnokságra készülő csapatunk ezúttal is remekül szerepelt, így ismét a dobogó legfelső fokára állhattunk ebben a kategóriában is. A június végén Finnországba utazó csapatunk így tehát Magyar Bajnokként léphet majd a szőnyegre, hogy a kontinens legjobbjaival mérje össze tudását.

 

A képekért katt IDE!

Vélemény, hozzászólás?