Magyar Bajnokság és III. Cheerstars International Open

BESZÁMOLÓ AZ IDEI CHEERLEADING MAGYAR BAJNOKSÁGRÓL

Ahogy arról már korábban beszámoltunk nektek Facebook oldalunkon, tegnap Gyöngyösön került megrendezésre a Cheerleading Magyar Bajnokság, ahol egyesületünket 7 divízióban 20 sportolónk képviselte. Versenyzőink fantasztikus teljesítményt nyújtottak, ennek hála mindannyian éremmel térhettek haza. A mérleg három arany, egy ezüst, egy bronz, egy hetedik hely, valamint díjazás eredményes szereplésért az ovis korcsoportban.

Fotógalériánk a versenyről: KATT!

Részletes eredményeinket itt olvashatjátok:

▪Tiny Beginner Individual: Fekete Nóra, egyesületünk legfiatalabb versenyzője az ovis egyéni kategóriában nyújtott csodás teljesítményt, élete első versenyén. Ebben a divízióban nem állítottak fel rangsort, minden sportolót díjaztak a szép gyakorlatokért!

▪Mini Freestyle Pom Double: Hingyi Eszter és Tarr Jázmin másodszorra indultak együtt a kategóriában, ahol az igen népes mezőnyben, 8 párost maguk mögött hagyva dobogóra állhattak és bronzérmet szereztek!

▪Mini Individual: Tarr Jázmin már rutinos versenyzőként szerepelt, hibátlan gyakorlatot bemutatva, a bajnokság legtöbb sportolót felvonultató divíziójában a hetedik helyen végzett!

▪Senior Freestyle Pom Double: Simon Vanessza és Tarr Petra képviselte csapatunkat a mezőnyben, ahol külföldi párosokkal versenyezhettek. A lányok az előző versenyükhöz képest sokat javítottak a gyakorlatuk kivitelezésén, pontosságán, ennek eredményeként ezüstérmet és MAGYAR BAJNOKI címet szereztek!

▪Senior Partnerstunt: Gyimesi Klaudia és Kiss Balázs, egyesületünk tapasztalt és sok éve együtt dolgozó párosa hibátlan gyakorlatot mutatott be, így a dobogó legfelső fokára állhattak fel, ők is MAGYAR BAJNOKI címmel büszkélkedhetnek!

▪Senior Allgirl Groupstunt: a Spartan Wildkatz elnevezésű formációnk (Árgyelán Dominika, Gyimesi Klaudia, Jankovics Orsolya, Simon Vanessza) szintén egy szép rutint bemutatva hagyhatták el a szőnyeget, ennek hála megvédték a tavaly megszerzett MAGYAR BAJNOKI címüket!

▪Senior Coed Cheer Team L5: a Spartan Warriors, felnőtt koedukált nagycsapatunk az előző versenyhez hasonlóan ismét remek teljesítményt nyújtott, így ebben a kategóriában is címvédés történt: aranyérmet és MAGYAR BAJNOKI címet szereztünk!

Csapattagok: Árgyelán Dominika, Árgyelán Edmond, Gyimesi Bettina, Jankovics Attila, Jankovics Orsolya, Kiss Balázs, Méhes Anett, Molnár Dóra, Nemoda Dóra, Pletser Laura Lotti, Sárközi Roland, Simon Vanessza, Szabó Vanda, Tóth Boróka, Zorics Regina.

Minden sportolónkra nagyon büszkék vagyunk, csodásak vagytok, remek munkát végeztetek

Köszönjük a szülőknek, családtagoknak, hozzátartozóknak a szurkolást és biztatást!

Köszönjük a Dreamteam Cheerleaders csapatának a remek szervezést!

Hajrá Spartan SE!

Vélemény, hozzászólás?