Európa-bajnoki támogatás és Jótékonysági Gála

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Spartan SE koedukált nagycsapata június végén Helsinkibe utazhat, hogy divíziójukban egyedüli, legeredményesebb magyar indulókként képviselhessék hazánkat Európa legjobb cheersportolói és sportszakemberei előtt.

Március végére datálható az a támogatási szerződés, mely alapján az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkársága 1 millió Ft-tal járul hozzá az egyesület EB részvételéhez.

A támogatás jelentős anyagi terhet vesz le vállunkról, becsült költségeink (utazás, szállás, nevezési díj) körülbelül felét fedezi. Hogy biztosítani tudjuk a sportolóink kiutazásához szükséges hátralévő összeget, hagyományainkhoz híven idén is megrendezzük jótékonysági gálánkat. Az eseményen klubunk minden sportolója bemutatkozik majd, utánpótlás korosztálytól a felnőttekig, kezdők, haladók és versenyzők egyaránt.

Időpont: 2018. április 28. (szombat) 17 órai kezdettel
Helyszín: Bartók Kamaraszínház nagyterme

Belépőjegyek 1000 Ft-ért válthatóak a helyszínen, vagy elővételben az egyesület edzésein. Aki ezen felül is szeretné támogatni sportolóinkat, támogatójegy vásárlásával teheti meg.

Szeretettel várunk minden hozzátartozót, sportbarátot, érdeklődőt

Vélemény, hozzászólás?