Bemutatkoznak válogatottjaink II.

Megkértük a Spartan SE hat sportolóját, akik kiérdemelték a megtisztelő bizalmat, hogy az idei felnőtt női válogatott keret tagjai lehetnek, hogy mutatkozzanak be, és mondják el élményeiket az előző, illetve céljaikat, terveiket a következő szezonnal kapcsolatban.

Ahogy ígértük, íme a második bemutatkozó cikk. Lássuk a három “válogatott-újonc” bemutatkozását!


Gyimesi Bettina

Gyimesi Bettinának hívnak, 15 éves vagyok. 2012 óta vagyok tagja a csapatnak, de a cheer előtt is fontos szerepet töltött be életemben a sport. 6 évig balettoztam, amit alkalmazni tudtam ebben a sportban is. Nagyon sok magyar bajnokságon, valamint nemzetközi versenyen vettem részt, majdnem minden kategóriában, és legtöbbször éremmel tértem haza. Tavaly először szerepelhettem a kontinensviadalon a klubcsapatommal. Idén azért jelentkeztem a válogatottba, mert szeretném megmutatni, hogy ez alatt az 5 év alatt mennyi mindent el tudtam érni, és ezzel szeretnék hozzá járulni a magyar válogatott csapatához. Az utóbbi években inkább coed csapattal dolgoztam, ezért ezt egy kis kihívásnak is tekintem, mert most csak lányokkal fogok dolgozni. Az idei szezonban nem csak a válogatottal, hanem a Spartan csapatával is szeretnék kijutni az Európa-bajnokságra. Mindent meg fogok tenni azért, hogy ez teljesülhessen.”


Méhes Anett

Méhes Anett vagyok, 19 éves. 2013 óta vagyok a Spartan Cheerleading SE tagja. Előtte is fontos szerepet töltött be az életemben a sport: kézilabdáztam, táncoltam, mazsoretteztem. A cheerleading sportággal itt Dunaújvárosban ismerkedtem meg. Ebben a sportban érzem magam a legsikeresebbnek, számos hazai és nemzetközi sikert értünk el. Több kategóriában versenyeztem, illetve allgirl groupstunt kategóriában kétszer versenyeztem Európa- bajnokságon, ahol 2016-ban 9. helyezést értünk el, és egyszer coed team kategóriában, melyben szintén a 9. helyet szereztük meg. Úgy gondolom, a tavalyi válogatott csapat nagyon szépen szerepelt az Európa bajnokságon, gyakorlatukkal kiérdemelték a dobogót. Ezzel is motiválva idén, a 2017/2018-as szezonban én is kiprobálhatom magam a Magyar AllGirl Válogatott keretében, mellyel az Európa-bajnokság dobogója a cél. Minden tudásommal és erőmmel rajta leszek, hogy ez sikerüljön és akár a dobogó legfelső fokára is állhassunk. Ugyanúgy versenyzek idén is coed team csapatommal, ahol szintén az Európa-bajnokságon a sikeres szereplés a kitűzott cél. Remélem minden jól megy az idei szezonban és mindkét kategóriában sikeresen fogunk szerepelni.”


Molnár Dóra

Molnár Dórának hívnak, 16 éves vagyok. 1,5 éve vagyok a Spartan Cheerleading SE csapatának a tagja, előtte 8 évig balettoztam, ezért a performance cheer is közel áll hozzám. A 1,5 év alatt különböző versenyeken vehettem részt, és sok kategóriában versenyezhettem, köztük az Európa-bajnokságon, ahol a Spartan Warriors csapata mérethette meg magát, és 9. helyezést értünk el. Idén lehetőségem nyílt jelentkezni a Magyar Allgirl Válogatott kerettagjai közé, ami hatalmas nagy lehetőség. Mindent meg fogok tenni, hogy erősítsem a saját klubcsapatomat és a válogatott csapatot is!”

 

Vélemény, hozzászólás?