Hírek a 2017/2018 szezon felnőtt női válogatottjáról!

A tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Cheerleader Szabadidősport Szövetség ebben a szezonban is válogatót hirdetett meg a Magyar Nemzeti Allgirl Válogatott keretének feltöltésére. A szintfelmérés szeptember 24-én, Budapesten lesz megtartva – csapatunk több sportolójának részvételével.

A 2016/2017-es versenyszezon válogatottjában 3 fő képviselte a Spartan csapatát, reményeink szerint ez a szám idén sem fog csökkenni, sőt! A tervek szerint 6 lányunk fogja megmutatni tudását az előzetesen már kiküldött követelmények szerint Kiss Szilvia szövetségi kapitánynak.

A válogatott fő versenye idén is az Európa-bajnokság, amelyet ezúttal Finnország fővárosa fog rendezni 2018. június 30. és július 1. között. A célkitűzés természetesen nem lehet kevesebb a legutóbbi eredménynél, azaz európa-bajnoki bronzéremnél!

Tekintsünk vissza az alábbi videóval a 2017-es, csehországi Európa-bajnokságra, ahol Árgyelán Dominika, Jankovics Orsolya és Zorics Regina a válogatott színeiben versenyezve bronzérmet érő gyakorlatot mutatott be!

Vélemény, hozzászólás?